Webstock – primul eveniment dedicat celor din online la care abia aștept să particip

 

webstock-2015

Vineri, 2 octombrie merg pentru prima dată la Webstock, așa că trebuie să vă mărturisesc că sunt tare încântată. Îi mulțumesc, astfel, lui Cristian Manafu, pentru că a binevoit să-mi permită participarea la eveniment în calitate de blogger oficial.

N-am fost niciodată prima pe listă, la niciun fel de eveniment dedicat celor din online. Si nici de lifestyle. Nu le-am avut la suflet. Mi s-a părut mereu c-ar fi o pierdere de timp si implicit de bani și că aș încuraja oarecum evenimentele artificiale, la care participi doar din curtoazie, fără niciun fel de  dorință veridică spre a învăța ceva. Adică, dacă tot vrei să fii specialist, de ce nu ești autodidact?  Sau dacă tot ești dispus să cheltui ceva bani pe educația ta, de ce nu te înscrii la un curs cu profesori acreditați, care să-ți acorde atenție doar ție? Am greșit si eu de-alungul timpului. :)

De când mă știu am fost autodidactă și am învățat singură. Dar asta mi-a mers până de curând, de când m-am hotărat cu adevărat să învăț digital și mi-am dat seama că am nevoie de lideri din domeniu, pe care să-i bulversez cu întrebările mele. :)

Despre blogging mai știu câte ceva, să ne-nțelegem. Am de câțiva ani buni un blog în blogspot (wow- de dragoste și romanțe) si unul în wordpresse, deci  dovezi că am încercat există. Dar știti și voi cum e. Dacă nu se leagă, nu se leagă. Dacă e lene – nu e ambiție.

Dar un lucru e sigur. Digital nu înveți niciodată de unul singur în sufrageria ta de 34 de metri pătrati, cu nasul în tutorialele de pe Youtube. Asta știu cu siguranță acum. Sau oricum – tutorialele nu sunt suficiente. De câte ori se termină un filmulet la care mă uit am senzatia că s-a sfârșit lumea. Aș fi vrut să am acolo pe cineva care să-mi confirme și sub o altă formă ce a spus nenea din tutorial. Să vină cu exemple și să-mi vorbească din proprie experiență, eventual.

Dar nu s-a putut niciodată. Așa că m-am enervat, mi-am deschis un Excel și mi-am făcut o listă de evenimente dedicate celor din online, la care mi-aș dori să particip. Asa am ajuns si la Webstock, cea mai mai mare conferinta de Social Media din România, de care auzisem clar și în alti ani. Între timp am mai crescut și eu, așa că am și acționat. Webstock e primul eveniment dedicat celor din online, la care abia aștept să particip. S-au aliniat astrele, în sfârșit. :)

Așadar, Vineri, 2 octombrie, mă găsiți la Webstock, cu urechile ciulite și tone de întrebări pentru participanți. În primul rând. Sper să nu-mi muște pisica limba până atunci. S-a afisat deja si programul http://www.2015.webstock.ro/program/ , deci suntem pe drumul cel bun.

Deci cu cine mă văd la Webstock?

Be the first to comment on "Webstock – primul eveniment dedicat celor din online la care abia aștept să particip"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*