Echilibru

ballet-dancer-865027_1920

Te-ai risipit usor ca o pulbere de nisip monocrom in urma mea… A durat cateva secunde sa te prelingi domol pe pantecul ei si sa adormi ingenuu pe panta realitatii. Ai inchis ochii si te-ai intins pe sanul ei alb mirosind a colonie de trandafir si crin. ta, candva idealul suprem al inimii mele, s-a transformat subit intr-o banala insotitoare pe timp de seara.
Ii zambesti fortat, incorsetat intr-o falsa pudoare iar ochii tai mari si caprui se zbat ca un cifru in neputinta de a-si gasi perechea.Imi cauti mangaierea in continutul palmelor firave si inocente, lipsite de sexualitatea acerba pe care ti-am aratat-o intradins in noptile eterne.
Mi-e teama ca inca mai adulmeci mirosul coapselor mele indraznete in asternuturile romantice si tendentioase pe care te straduiesti din rasputeri sa i le daruiesti.
Nici jocul cu degetele de la picioare de dupa sarutul colorat nu mai e acelasi, iar tu esti constient de asta…Al meu avea o aroma candida pe care n-o sa mai ai privilegiul sa o intalnesti in nici un port juvenil…
Intr-un fel, te compatimesc pentru ca ai dat uitarii pasiunea cu care ne furisam in asternutul alb si te-ai conformat unei prezente placide, fara de zambet si strigat.
Sunt nopti in care inca iti mai respir in ureche si ma joc inconstienta cu melangul mirosului tau inconfundabil si vesel. Sunt zile in care ma trezesc adormita in vartejul unei tornade interioare si ma lupt incontrolabil cu propria demnitate
Uneori, in diminetile cu raze de soare portocalii, iti mangai bratul masculin si imi impleticesc picioarele in jurul bazinului tau ca o cumpana veche fara echilibru.
Alteori , cand dorul din mine ma chinuie si ma sfarteca pe dinauntru, imi cobor buzele atent in dreptul buricului tau ca sa sa-ti aud linistea interioara si sa ma linistesc la randu-mi. Iar in linistea aceasta miraculoasa, incep sa tremur si imi doresc sa te sarut si sa ma contopesc cu fiinta ta. Ai chipul senin si bland si ochi surazanzi.

Be the first to comment on "Echilibru"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*