Accidentul din M-ții Apuseni – o greșeală umană?

accidentapuseni63f79ceebbthumb63-1392560755

A fi sau a nu fi o greseala? Cam asta-i întrebarea în era tehnologiei și a vitezei, eră în care un avion se prăbușește în M-ții Apuseni și rămâne ascuns acolo mai bine de 7 ore. O echipă de medici care se urcă la bord pentru a salva vieti omenesti, pierde pe nerăsuflate alte două vieți: pe cea a pilotului Adrian Iovan si pe cea a studentei la medicina, Aura Ion. Se întâmplă totul într-o țară, pe care o iubim și o urâm în același timp, dar pe a cărei ezitări nu le vom înțelege niciodată.
Fac parte din categoria celor cărora le place să zboare cu avionul. Și fără îndoială că pilotul, Adrian Iovan făcea parte din aceeași categorie – pilot cu mai bine de 30 de ani de experiență la bord.
Pentru mine, oamenii ca Adrian Iovan sunt ca niște mici Dumnezei – te salvează exact atunci când îți pierzi orice speranță, exact atunci când simți că viața ta se apropie de sfârșit.
Intrebarea este: pe ei cine-i va salva? și în cât timp?
Răspunsul: Nimeni. Smartphone-urile sunt un accesoriu pentru STS, IGSU și MAI. Nu te ajută cu nimic dacă ești incompetent. Și cu atât mai putin dacă incompetența NU pare a fi strâns legată de greșeala umană. E ciudat tot ce s-a întamplat până să fie găsiți oamenii ăștia. Și nu – nu sunt de acord cu dispariția avionului în neant, într-o eră în care toata lumea e digitalizată, urmărită și localizată în doar câteva secunde.

Be the first to comment on "Accidentul din M-ții Apuseni – o greșeală umană?"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*