Decathlon Militari te invită să faci sport cu antrenori de renume, sâmbătă, 10 februarie

Decathlon

DECATHLON, cel mai important retailer european de articole sportive, organizează cel mai mare eveniment de fitness din țara noastră.

Dacă ești dependent de mișcare și vrei să înveți exerciții noi de la unii dintre cei mai renumiți antrenori de fitness și karate din România, poți participa și tu, gratuit, sâmbătă, 10 februarie, începând cu ora 11:00, la ora de sport, în magazinul Decathlon Militari. Dacă n-ai cum să ajungi fizic aici, sau ești din alt oraș poți urmări live exercițiile pe pagina de Facebook Decathlon Romania și HomeTraining.tv și le poți exersa singur acasă, în voie.

Antrenamentele vor fi susținute de către antrenorii Home Training TV, Mădălina Predoi, Campioană Națională la Atletism, și Flavius Predoi, Campion Mondial în Ashihara Karate, Fiecare sesiune va dura 45 de minute și va fi urmată de o pauză de 15 minute, în care cei doi antrenori vor oferi gratuit sfaturi de nutriție și sport.

Participarea este gratuită, iar înscrierea se face pe bit.ly/AdunarePentruMiscare, fiecare participant fiind răsplătit cu un tricou cadou din partea DECATHLON.

Mai multe detalii despre eveniment aflați pe pagina dedicată acestuia, https://www.decathlon.ro/adunare-pentru-miscare.html și pe Facebook.

Despre DECATHLON

DECATHLON oferă iubitorilor de sport articole și echipamente sportive conform celor mai înalte standarde de calitate și inovație din domeniu. Magazinul comercializează produse aparținând mărcilor proprii, precum : Quechua, Kipsta, Nabaiji, Oxelo, Domyos, Btwin sau Kalenji, cu un raport excelent calitate – preț.

Totodată, prin produsele cu eticheta Primul Preț Tehnic, DECATHLON propune clienților săi produsul cu cel mai bun raport calitate-preț, pentru fiecare gamă de produse, cu o garanție de minim 2 ani.

DECATHLON comercializează și articole Made in România, printre care biciclete, încălțăminte concepută pentru drumeții montane și textile pentru ciclism și sporturi de echipă.

 Spor la mișcare!

Be the first to comment on "Decathlon Militari te invită să faci sport cu antrenori de renume, sâmbătă, 10 februarie"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*