Scrisori călătoare în tramvai

IMG_5843

Există viață chiar și după era Internetului. Și pasiune pentru scrisorile caligrafice in detrimentul mesajelelor virtuale. Iar acest lucru ni-l arată cu mândrie două fete deosebite, Loredana și Cristina, care și-au construit un business exact din crezul lor pentru lucrurile frumoase.

Ultima oară când am scris o scrisoare de mână cuiva s-a întâmplat anul trecut in toamnă. Poate nu degeaba, fetele de la Livrezdragoste.ro mi-au trimis astăzi un comunicat de presă în care m-au anunțat de noua lor inițiativă. Știau că n-am să rezist, că mă voi bucura sincer de o astfel de veste și că mai mult, voi si scrie despre ea. Recunosc, îmi plac scrisorile.

Dacă și ție îți plac lasă-te surprins, marți, 28 iunie, începând cu ora 08.00 în tramvai! :)

După succesul celor 2 ediții de la metrou și tren, unde călătorii au fost surprinși de 1600 de scrisori caligrafice cu mesaje motivaționale, inițiativa socială continuă în alt mijloc de transport în comun: tramvaiul din București.

Marți 28 iunie, la ora 8.00, pasagerii tramvaiului nr.1 vor avea parte de o surpriză: 300 de epistole cu sigiliu și decorate cu tricolorul se vor regăsi, atât pe scaune, cât și pe fereste, cu scopul de a le aduce un zâmbet și de a le reaminti de lucrurile simple.

Plecarea se va face din Depoul Dudeşti (Calea Dudești, 184) urmând traseul: Calea Dudeşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Şos. Nicolae Titulescu, Pasajul Basarab, Bd. General Vasile Milea, Bd. Timişoara, Str. Progresului, Str. Constantin Istrati, Şos. Viilor, cap de linie Şura Mare.  De asemenea, fiecare destinatar este încurajat, fie să păstreze scrisoarea, fie să ducă bucuria către un alt călător.

*Inițiativa aparține ONG-ului Arta nu mușcă cu proiectul ”Livrez Dragoste”, în parteneriat cu RATB.

Be the first to comment on "Scrisori călătoare în tramvai"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*