Circulație în ambele sensuri, de Valentine’s Day

p_15015_766x350-10-85

Semafor intermitent. Azi ai verde la iubire. Traversează intersecția cu maximă atenție și ai grijă să respecți indicatoarele de drum.

Ține bine de volan în linie dreapta.

din când în când ai voie să ratezi câte un indicator de sens unic, cu condiția să-l transformi, cât de repede poți, într-un zâmbet cu raze ultraviolete /Direcția de mers și ambreiajul la podea, în virajele de dreapta sunt principalele cerințe ale examinatorului.
dansează cu mine în sensuri giratorii.

Circulă în ambele sensuri, precum un unicorn cu puteri magice, din care se naște iubirea, care va exploda în mine.

cumva, te voi proteja de vântul lateral prin oglinda retrovizoare. Spre binele meu și indiferenta ta, nici măcar nu-ți cer mult. Doar să ocoleșți fiecare stradă pe care pășesc și intersecțiile pe care le traversez.

în caz de fractură a sufletului, eu îți voi fi atelă și bandaj, de la degete până în buze, și-ți voi administra substanțe antiseptice pentru dezinfectarea rănilor/ În plus, compresa mea de tifon steril și iubire juvenilă îți va pulsa sângele înapoi în vene, ca prin magie.

În lipsa mea, vei traversa, cum se cuvine marcajul pietonal, fără risc de alte pericole.

staționează la o distanță mai mică de 0,01m de respirația mea și sărută-mi lumina de poziție din irisul căprui al ochilor/ Fii candid cu schimbătorul de viteze și acordă-i timp motorului să tureze după bunul plac.

Să ne întâlnim peste un an, când nu voi mai evita să îți ofer ceai, ca să nu vezi că îmi tremură mâna.

În situații de urgență, calcă pedala de accelerație și aprinde reflectoarele de ceață/ Îți voi ceda trecerea cu bună-știință. Te poți preface că nu înțelegi. Încă. N-am să mă neliniștesc.

buzele mele te vor purta cu 130 km/h, în vârtejul unei pasiuni nebănuite. Nu fi timid și întoarce-mă brusc, la 90 de grade. Execută corect manevră de depășire a stării de epuizare.

Pentru încălcarea dispozițiilor legale, poți prinde din mers un sărut, din care răsar aleatoriu cuvinte. Când în sfârșit cade cortina, poți conchide că am fugit cu personajul tău în lume și te-am lăsat neștiind nici acum măcar, ce anume e în mintea mea.

Be the first to comment on "Circulație în ambele sensuri, de Valentine’s Day"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*