Aplicația Fyuse – noul trend în fotografie

poza Fyuse

fyuse_bg

Avem baieți deștepți în România și asta îmi place foarte tare la noi.

Cel mai probabil, noua aplicație Fyuse, dezvoltată de românul Radu Rusu în Sillicon Valey, nu o să revoluționeze internetul și nici nu o sa se războiască cu alte aplicații precum Instagram sau Facebook, așa cum s-a vehiculat, cel putin nu în perioada următoare, însă cu siguranță că o să câștige câteva sute de mii de utilizatori în viitorul apropiat și puțin mai târziu o să fie vândută pentru o sumă mai mult decât frumușică. Nu degeaba, investitorii din Silicon Valey si Japonia au pus pe masă nu mai puțin de 3, 5 miliane de dolari pentru finanțarea start-up-ului.

Instagram a fost cumpărată de Facebook cu 2 angajați și aproape 1 miliard de dolari. Și este într-o continuă creștere. Și asa se va întâmpla și cu Fyuse. Sunt convinsă. Ne plac fotografiile și ne place să credem ca facem cel mai mișto fotografii, fără prea mule eforturi. Și exact pe asta va miza și Radu. Asta după ce va rezolva, sper eu, problema compatibilității aplicației pentru android.

Nu de alta, dar eu n-am reusit să o descarc nicidecum.

Radu Rusu are 33 de ani, a terminat Universitatea Tehnica din Cluj Napoca si este CEO Fyuse, o aplicatie care se afla deja in topul preferintelor celor pasionati de comunicare. Aplicatia face fotografii din toate unghiurile, in timp ce miscam smartphonul in jurul obiectului sau al persoanei. Intr-un final, aceste fotografii sunt lipite si rezulta o singura fotografie in toata splendoarea ei, fara sa-i fie afectata rezolutia.

Be the first to comment on "Aplicația Fyuse – noul trend în fotografie"

Leave a comment

Your email address will not be published.

*